Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbítani készül klasszisával a Tottenham – sajtóhír

A Tottenham egyik kiválósága a távozásra hajlik, a szigetországi sajtó szerint az észak-londoni gárda már csak ezért is mielőbb meg akarja újítani másik erőssége szerződését a csapatnál…

A Daily Star információi szerint a Tottenham együttese hamarosan megújíthatja Son Heung Min 2023-ig érvényes szerződését a csapatnál, miután a korábbi híresztelésekkel ellentétben José Mourinho menesztése után a koreai klasszis hajlik a maradásra.

A 28 éves koreai szélső immár hatodik éve áll a Spurs alkalmazásában, minden sorozatot figyelembe véve 275 mérkőzésen 105 gólt szerzett a klub színeiben. A 2018-2019-es kiírásban egészen 20 találatig jutott, és az előző idény félbeszakításáig is eljutott már 16 gólig, mely alatt egyébiránt letudta kötelező katonai szolgálata teljesítését, végül 18 találattal zárta az évet. Son az aktuális kiírásában többször is sérüléssel bajlódott, ennek ellenére 46 tétmeccsen 20 alkalommal vette be az ellenfelek kapuit. Ugyanakkor a hatból az utolsó öt évben mindannyiszor két számjegyű gólterméssel zárt.

A tavalyi Puskás-díjas támadó részére a kiszivárgott információk szerint a Spurs ötéves szerződést ajánlott heti 200 ezer fontos fizetéssel, melyet Son és ügynöke korábban nem kívánt elfogadni.