Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Visszatért a csapatkapitány!

Vegyes érzésekkel készülhet Zinedine Zidane csapata Osasuna elleni, szombati bajnokijára (21:00, TV: Spíler 2), már ami a csapat összeállítását illeti.

Nagyszerű hír, hogy a bajnoki véghajrá előtt, a Chelsea elleni hétközi Bajnokok Ligája elődöntő-visszavágó árnyékában Sergio Ramos pénteken elkezdte a csapat edzéseket. A blancók csapatkapitánya teljes értékű munkát végezhet, és vélhetően keretbe is kerül az Osasuna elleni bajnokin.

Ramos sérülés-listán szereplő társai közül Fede Valverde és Ferland Mendy még nem edzhet a hétvégi bajnoki előtt, ugyanakkor minden arra utaló jel szerint ez csupán elővigyázatosság, mivel az elsődleges cél az ő esetükben, hogy a Cheslea elleni BL-találkozóra bevethetőek legyenek.

Rossz hír viszont, hogy Dani Carvjal visszatérése ezúttal sem tartott sokáig, a spanyol válogatott jobbhátvéd a szezon további részében izomsérülés miatt már nem léphet pályára, csak úgy mint első számú helyettese, Lucas Vázquez.

További hír még Madridból, hogy a még mindig nem teljes kerete miatt Zidane továbbra is a felnőttek között tartja a Castilla játékosait, így Antonio Blancót, Sergio Arribast és Miguel Gutierrezt, valamint pénteken ott volt a tréningen az U19-es csapatból Ferrán Ruiz is.