Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real nem nyugszik bele játékosa elengedésébe – sajtóhír

Korábban arról számoltunk be, hogy a felek közt megszakadtak a tárgyalások, azonban a Real Madrid vezetősége állítólag továbbra is minden követ meg szeretne mozgatni lejáró szerződésű középpályása megtartása érdekében…

A Marca információi szerint a Real Madrid vezetősége továbbra is meg akarja hosszabbítani Lucas Vázquez lejáró szerződését a csapatnál, így rövidesen további tárgyalásokat kezdeményeznek a jelen állás szerint július elsejétől szabadon igazolhatóvá váló játékosukkal.

A “királyi gárda” 29 esztendős saját nevelésű szélsője évek óta alapembere Zinédine Zidane együttesének, szezononként rendszerint akár 30 bajnokin szerepel, az aktuális kiírásban már 24 La Liga-mérkőzésen, és 34 tétmeccsen lépett pályára. Vázquez az első csapatban való 2015-ös debütálása óta közel 250 alkalommal húzhatta már magára a “blancók” szerelését. Korábban kizárólag kölcsönben hagyta el a csapatot, a 2014-2015-ös szezont az Espanyol alkalmazásában töltötte.

Vázquez aktuális szerződése az idény végéig érvényes, így amennyiben valóban nem tudnak megállapodni a folytatásról, szabadon igazolhatóként választhat csapatot magának. A korábbi hírek szerint a BL-címvédő Bayern München komolyan kinézte őt magának, azonban a szigetországi sajtó úgy tudja, hogy az Arsenal és a Tottenham is szívesen látná őt soraiban.