Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Műteni kell az AS Roma kapusát!

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma már nem számíthat ebben a szezonban Pau Lopez játékára, ugyanis a spanyol hálóőr sérült vállát meg kell műteni.

Nem a legszebb idényét éli az AS Roma csapata. A “Farkasok” mindössze a 7. helyen állnak a bajnokságban és hiába jutottak el az Európa-liga elődöntőjéig, ott a Manchester United már az első mérkőzésen eldöntötte a továbbjutás kérdését a 6-2-es győzelmével. Ahogy arról mi is beszámoltunk, Paulo Fonseca alatt is erősen inog a kispad, és most újabb veszteség érte a fővárosi alakulatot. A “Vörös Ördögök” elleni összecsapás 28. percében ugyanis megsérült Pau Lopez, akit le is kellett cserélni. A spanyol hálóőr bal vállával adódtak problémák, és a legfrissebb beszámolók alapján az orvosokkal egyeztetve arra jutottak, hogy meg kell műteni a sérült testrészt. Ez azt jelenti, hogy a maradék 5 mérkőzésen már biztosan nem számíthat Lopezre a Roma, akit így minden bizonnyal Antonio Mirante fog helyettesíteni.

Lopez 2019 nyarán érkezett az olasz fővárosba. A klub színeiben minden sorozatot figyelembe véve 76 mérkőzésen lépett pályára, amelyekből 18-at kapott gól nélkül hozott le. Ebben a szezonban 34 alkalommal védte a “Farkasok” kapuját.