Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentin tehetséget nézett ki a Marseille – sajtóhír

Nemzetközi sajtóinformációk szerint a korábban angol és olasz topcsapatok által csábított argentin tehetséget ezúttal honfitársa hívja az Olympique Marseille együtteséhez…

 

A Calciomercato értesülései szerint a francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Olympique Marseille együttese szeretné leigazolni az argentin Vélez Sarsfield csapatának 20 éves irányítóját, Thiago Almadát. Az OM argentin mestere, Jorge Sampaoli által szívesen látott játékos a korábbi információk értelmében 20 millió euró ellenében készülhet klubot váltani.

A hatalmas ígéretként számon tartott irányítót az argentin sajtó nemes egyszerűséggel csak “új Messiként” aposztrofálja, az eddigi híresztelések szerint leginkább a Mancheser City és az Inter mozgolódott a megszerzése felé.

Almada az elmúlt két szezonban fiatal kora ellenére együttesen 38 argentin bajnoki mérkőzésen lépett pályára, edzője pedig sokáig az egykor a MU-t is megjárt Gabriel Heinze volt, akit tavaly Mauricio Pellegrino váltott. A tehetség azóta is csapata alapembere, a klub színeiben minden sorozatot figyelembe véve 75 mérkőzés alatt 17 találatot és hét előkészítést regisztrált profi pályafutása során.