Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Pochettino ‘szimpatikus vesztes’ volt a Man. City elleni kiesést követően!

Pep Guardiola meccs utáni véleményét már ismerjük, most lássuk, miképpen fogalmazott a lefújást követően a Paris Saint-Germain legyőzetett trénere, Mauricio Pochettino. 

Mint ismert, a Man. City 2-0-ra hazai pályán is legyőzte a PSG-t, így kettős győzelemmel jutott a Bajnokok Ligája fináléjában. A manchesteri találkozót követően Mauricio Pochettino csalódottsága ellenére, ahogyan mondani szokás, megmaradt szimpatikus vesztesnek.

“A két meccs után el kell ismernünk, hogy egy olyan csapat ellen játszottunk, amely dominálni tudott ellenünk. Nagyon nehéz a Manchester City ellen ezen változtatni, különösen akkor, ha fl órát emberhátrányban is kell játszanod!” – Idézi az RMC Sport az argentin szakembert.

“Csalódott vagyok, hiszen többet is elérhettünk volna. Ilyen meccseken néha a szerencsére is szükséged van, hogy a fontos pillanatokban betalálj. Döntőbe akartunk jutni. Hogy miért nem sikerült? Elsősorban azért, mert a City kíméletlenül ki is használta a lehetőségeit!” – Folytatta Pochettino.

“A Barcelona majd a Bayern München legyőzése után, az elődöntő elvesztését követően most nehéz pozitívnak maradni, de ezt kell tennünk. Eredményesen akarjuk zárni az idényünket, ezért higgadtan kell folytatnunk a munkát. Készen kell állnunk a hátralévő meccseinkre!” – Így Pochettino, aki Kylian Mbappé hiányáról is ejtett pár szót.

“Úgy gondolom a kiállításig jól játszottunk. Mbappé természetesen hiányzott, amit nagyon sajnálok. Csapatként veszítettünk, nem akarunk kifogásokat keresni.” – Jegyezte még meg Pochettino.