Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester City is a West Ham United kulcsemberére hajt! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City együttese a nyári átigazolási időszakban Declan Riceot szeretné leigazolni, amennyiben a csapatkapitány Fernandinho úgy dönt, hogy nem hosszabbítja meg szerződését a klubbal.

Noha a Paris Saint-Germain elleni elődöntős siker egyik kulcsszereplője volt Fernandinho, a brazil futballista már a 36. életévét is betöltötte pár napja. A középpályást szerződése az idény végéig köti a Manchester Cityhez, viszont a kontraktusa további 1 évvel meghosszabbítható. Fernandinho még nem döntött azzal kapcsolatban, hogy szeretné-e folytatni pályafutását, könnyen előfordulhat, hogy a következő szezonban már Guardiola segédjeként láthatjuk. A Citynek mindenesetre megvan a kiszemeltje arra az esetre, ha a brazil játékos a visszavonulás vagy a távozás mellett döntene. A 90min legfrissebb értesülései szerint ugyanis a “Polgárok” is beszálltak a Declan Rice játékjogáért folytatott harcba. A 22 esztendős angol játékost már hosszú ideje a Chelsea és a Manchester United együttesével boronálják össze, ám lehet, hogy végül mindkét csapat hoppon marad.

Rice 2017 nyara óta tartozik a West Ham felnőttei közé. A klub színeiben már 141 mérkőzésen pályára lépett, amelyeken 4 gólt és 5 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2024 nyaráig köti a “Kalapácsosokhoz”. Piaci értékét 60 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.