Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: A katalánok is jól jártak az Inter bajnoki címével!

Mint az a mögöttünk hagyott hétvégén eldőlt, az Inter nyerte a Serie A 2020/21-es idényét nagy örömet okozva szurkolóinak – Egy kisebbet pedig at FC Barcelonának is.

A 2020-as nyári átigazolási időszakban ugyanis Artura Vidal a Barca szerelését az Interére cserélte, 2022-ig szóló szerződést kötve a milánóiakkal.

A Barca akkor érdemei elismerése mellett, 1 millió euró ellenében engedte el a chilei “futógépet”, akivel kapcsolatban számos bónuszban állapodtak meg az Interrel. Az egyik ilyen, hogy amennyiben Vidal megnyeri a Serie A-t a csapattal, a milánói ‘kék-feketék’ további egy millió eurót utalnak a Barcának – Vélhetően ezt most nem igazán bánják majd az Internél (…)

(…) és ha már a bajnoki címet említettük. Arturo Vidal igazán egyedi mutatóval büszkélkedhet, hiszen az elmúlt 10 évben, csupán egyszer maradt le bajnoki címről aktuális csapatával (pont a Barcával – a szerk.): Az ide vonatkozó időintervallum alatt 4 év alatt 4-szer lett bajnok a Juventusszal; 3-ból 3-szor a Bayern Münchennel; most az Interrel rögtön az első szezonjában; és 2 barcelonai idénye alatt 1-szer a katalán sztárcsapattal is révbe ért.