Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Megérdemelten nyert az ellenfél”

Ahogyan arról beszámoltunk, a Chelsea a Real Madrid 2-0-s legyőzésével bejutott a Bajnokok Ligája 2020-2021-es kiírásának döntőjébe, ahol majd angol házi döntőt vívhat a Manchester City együttesével…

A kiesés ellenére a Real Madrid vezetőedzője, Zinédine Zidane büszke volt csapatára, és elismerte, hogy az ellenfél megérdemelten jutott tovább:

„Elismerhetjük, hogy megérdemelte a Chelsea a győzelmet. Harcoltunk és megpróbáltunk nyerni, de megérdemelten nyert az ellenfél. Aki játszott ma a csapatomban, mindenki teljesen egészséges volt, büszke vagyok rájuk, megpróbáltuk, becsülettel teljesítettünk, és csak egy mérkőzésre voltunk a finálétól. A Chelsea nagyszerűen futballozott, azt kell mondanunk, jól sikerült a számukra ez a párharc. Sokkal jobban kell támadnunk, nem voltak tiszta helyzeteink, nekik annál több, ilyen a futball.

De ahogyan mondtam, büszke vagyok a fiaimra. Most pihennünk kell picit, és azután már csak a La Ligára kell koncentrálnunk. Természetesen nem vagyunk boldogok, de ha kikapsz egy elődöntőben, akkor ez természetes. Nehéz elfogadni a vereséget, ám holnap már kint kell lennünk az edzőpályán, és dolgoznunk kell tovább.”

Az idei BL-döntőt május 29-én, szombaton Isztambulban rendezik meg.