Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: Gareth Bale már maradni készül?

A Real Madrid kölcsönjátékosaként Londonban szereplő walesi kiválóság így, hogy már nem José Mourinho a Tottenham menedzsere, nem kizárt, hogy marad továbbra is a klubnál.

A José Mourinho távozása után minden téren felszabaduló 31 esztendős játékos az angol sajtóban a napokban megjelentek szerint nyitott lenne a londoni folytatásra. Ezt erősíthetik ügynökének, Jonathan Barnettnek a szavai is.

“Azt hiszem most már jól érzi magát, jó formában is van. Szereti a klubot, szereti Londont. Nem tagadom, beszéltünk már a folytatásról a Tottenhammel, de ezt leszámítva nincsenek konkrétumok. Meglátjuk mi történik majd, a legjobb lehetőséget keressük.” – Idézi a Sky Sports a játékosügynököt.

“Kétségtelen, hogy Gareth-nek voltak problémái az utóbbi időszakában, például a sérülései, ugyanakkor ha egészséges, továbbra is a legjobb játékosok közé tartozik. Elsősorban neki is arra van szüksége, mint minden futballistának: Éreznie kell az edzője bizalmát és rendszeres játéklehetőséghez kell jutnia. Kemény menet volt, ami Gareth mögött van! Nem hiszem, hogy szükség volt arra, hogy őt ennyire mellőzzék!” – Tette még hozzá Barnett, odabökve José Mourinhónak.

Gareth Bale madridi egyébként szerződés 2022 nyaráig érvényes, így amennyiben a Real Madrid némi pénzt is szeretne érte kapni, a nyáron el kell engednie a walesi játékost.