Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: Gareth Bale megint odaszólt José Mourinhonak!

A Sheffield United ellen 2012 után a Premier League-ben újra mesterhármast szerző walesi kiválóság nagy örömében nem feledkezett meg arról, hogy José Mourinhot megtalálja. 

Mint ismert, Bale és az őt rendre mellőző Mourinho kapcsolata finoman szólva sem volt ideális a Tottenhamnél. Erre jó példa, hogy a portugál menesztését követően a szélső valósággal újjászületett a pályán.

Bale a sereghajtó elleni mesterhármasát követően nem is feledkezett meg arról, hogy újra Mourinhónak üzenjen.

“Egyértelmű, hogy végre támadó futball játszhatunk, szabadságot kapunk a pályán. Végre úgy futballozunk, ahogyan Tottenhamnek futballoznia kell!” – Idézi a Sky Sports Bale-t.

“Boldognak érzem magam, hiszen végre rendszeresen futballozhatok. Amikor egy játékos boldog, akkor rendre jól is teljesít. Ilyen egyszerű az egész.” – Jegyezte még meg Bale, aki szerint csapatként is fejlődtek, mióta nincs Mourinho.

“Nagyon örülök a három gólomnak, de az egész csapat remekül játszott ma. Éhesek vagyunk a sikerre, motiváltak és gólokat akarunk szerezni, úgy gondolom, elindultunk a jó irányba.  – Tette még hozzá a 31 esztendős játékos.

Mit is tehetnénk még hozzá?! – Talán túlzottan is finomkodott Gareth Bale…