Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Inter játékosa megerősítette a Barca érdeklődését

Az olasz bajnok Inter csapatának kiváló támadója megerősítette, hogy korábban két spanyol gigász is megkereste őt a szerződtetése ügyében, azonban jelenleg nem aktuális számára a klubváltás…

A minap az ESPN részére adott interjúban az Inter kiváló argentin csatára, Lautaro Martínez megerősítette, hogy a Barcelona és a Real Madrid csapata is megkereste már őt karrierje korábbi szakaszában:

“Lionel Messivel is beszéltem a végső döntésem meghozása előtt, de úgy döntöttem, hogy a gazdasági problémák miatt az Interben maradok. Akkor vált biztossá, hogy jól választottam, amikor megnyertük a bajnokságot. Hihetetlen érzés megszerezni a végső győzelmet egy ilyen nagyszerű klubbal. Amikor még a Racing Club utánpótlásában játszottam, a Real Madrid kétszer is ajánlatot tett értem, de először Argentínában akartam letenni a névjegyem, majd csak ezután szerettem volna Európába igazolni.”

A 23 éves támadó minden sorozatot figyelembe véve 21 találatot szerzett az elmúlt szezonban az Inter színeiben, azok után, hogy az első európai szezonjában 9 gólig jutott. Az aktuálisan futó idényben Martínez 34 fellépés alatt 15 bajnoki gólt szerzett, összességében pedig 17 alkalommal volt eredményes Romelu Lukaku szárnysegédjeként.

A tehetséges csatár az Inter előtt nevelőcsapatában, az argentin Racing Club színeiben tevékenykedett, 2018-as debütálása óta pedig 21 mérkőzésen 11 gólt szerzett az argentin válogatottban.