Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Koeman biztos a maradásában

A kétmeccses eltiltása után a spanyol bajnokság (La Liga) hétközi fordulójában a Barcelona kispadjára visszatérő vezetőedző a hétfői sajtótájékoztatón saját jövőjéről is említést tett…

A Barcelona eltiltásból visszatérő holland szakvezetője, Ronald Koeman biztos benne, hogy ki fogja tölteni tavaly megkötött kétéves szerződését a katalán klubnál:

“Engem az elnök az első napjától kezdve a támogatásáról biztosít. Neki kell döntenie a jövőről. Két évre írtam alá tavaly nyáron, és úgy készülök, hogy a következő idényben is én vezetem a csapatot.

A Barcelona jövője sokkal fényesebb, mint más csapatoké. Tisztában kell lennünk vele, hogy honnan indultunk. Két tizenéves középpályással és két huszonéves védővel játszunk, ezt szem előtt kell tartanunk, de így is nyertünk már egy trófeát és sokat fejlődtünk. Araújo, Mingueza, Pedri és Ilaix Moriba hozzáállása mellett nem mehetünk el szó nélkül. Az idény kezdetén senki el sem tudta volna képzelni, hogy ennek a négy játékosnak ilyen sok játékperc és mérkőzés jut, de ők éltek az edzőtől kapott lehetőséggel.”

A katalánok kedd este 22 órától a Levante vendégeként lépnek pályára a bajnokság 36. fordulójában.