Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Roma: a Manchester United kapusát akarja José Mourinho – sajtóhír

A portugál szakember egykori kapusát csábítaná újdonsült együtteséhez, ahol a kezdőcsapatban biztosítana neki helyet olasz sajtóinformációk szerint.


Az AS Roma a Manchester United lejáró szerződésű hálóőrét, Sergio Romerót szeretné szerződtetni, aki ennek következtében ingyen csatlakozhat a Farkasokhoz.

Az argentin kapus az olaszok új vezetőedzőjének, José Mourinhónak a kérésére érkezhet, aki a jelenlegi két portással, Pau Lópezzel és Antonio Mirantéval nincs teljesen megelégedve, előbbit azért megtartaná, míg utóbbitól megválna.

A 34 éves kapuvédő a Vörös Ördögöknél csak harmadik számú opció lett Dean Henderson visszatértével, így egyetlen perc sem jutott neki a 2020/21-es szezonban. Már januárban távozni szeretett volna a klubtól Romero, de akkor nem engedte őt el a manchesteri csapat, amelyet értetlenkedve figyelt és nem is volt hajlandó elfogadni ezt a döntést, harcolt a távozásáért, ami végül nem jött össze.

A rutinos hálóőr 2015-ben szerződött a Manchester Unitedhoz a Sampdoriától ingyen, ahol David de Gea mögött elfogadta a második számú kapus szerepét. A hat szezonja alatt a csapatnál összesen 61 alkalommal védhetett, amelyeken 27 gólt kapott és 39 találkozón húzta le a rolót.