Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Nincs már esélyünk bajnoknak lenni!”

Az FC Barcelona Levante elleni, vereséggel felérő döntetlenjét követően, Ronald Koeman után Sergio Busqets sem fogta vissza a csalódottsága vezérelte gondolatait.

A katalánok középpályása érthető módon roppant csalódott volt a 3-3-as döntetlent követően, amely szerinte ‘sokkolóan ható eredmény’.

“Jól kezdtünk, majd két gólos előnybe is kerültünk. Végül ugyan az történt, amely már többször is az idei szezonban: Nem koncentráltunk eléggé, nagyokat hibáztunk, könnyű gólokhoz segítve az ellenfelet! Ismét megadtuk a lehetőséget az ellenfélnek, aki kíméletlenül élni is tudott vele!
A második félidőben próbáltunk visszajönni a meccsbe, de ehhez eléggé pontatlanok voltunk. Nem is találok magyarázatot arra, hogy miképpen történhetett meg, hogy sokáig jól futballoztunk, majd a meccs hátralévő részében ez hirtelen megváltozott.” – Kesergett a 32 esztendős játékos, aki a bajnoki reményeket illetően nem akart hiú ábrándokat kergetni.

“Csalódottak vagyunk! Úgy gondolom ezzel az egy ponttal a bajnoki reményeink is elszálltak! Innentől kezdve minden a riválisainkon múlik! Bár matematikai esélyünk továbbra is van, szinte lehetetlen lesz több pontot szereznünk, mind a Real és az Atlético!” – Jelentette ki Busquets.