Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG-nek udvarol az olasz középpályás

Az utóbbi időben az olasz sajtóban már folyamatosan téma, hogy a Sassuolo magasra értékelt középpályása vajon hol folytatja pályafutását, most igyekezett ő maga helyzetjelentést adni…

 

A francia L’Équipe részére adott interjúban a Sassuolo olasz válogatott kiválósága, Manuel Locatelli rendkívül udvariasan beszélt arról, hogy egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy nyáron a Paris Saint-Germain csapatához igazoljon:

“Mindig hálás leszek a Sassuolonak, amiért bíztak bennem, amikor más nem. A nyáron vagy itthon folytatom vagy külföldön. Nyitott vagyok arra, hogy kipróbáljam magam más bajnokságban is. Vannak olyan lehetőségek, amelyek nem jönnek szembe veled minden nap. Látni Verrattit, Florenzit és Keant ilyen magas szinten játszani, téged is elgondolkodtat. A PSG egy top együttes és az olasz játékosok mellett ott játszik Mbappé és Neymar is, akik a futballvilág öt legjobb játékosa közé tartoznak, ráadásul Párizs egy szép város.”

A felnőttek közt az AC Milanban bemutatkozó 23 esztendős középpályás már a harmadik idényét tölti a masszív középcsapatnak számító Sassuolo alkalmazásában. A csapat soraiban 90 tétmérkőzésen lépett pályára, az idei szezonban 25 meccsen szerepelt.

Locatelli nyári megszerzése iránt a PSG mellett leginkább az olasz rekordbajnok Juventus csapata mutat érdeklődést.