Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Német-kupa: Gulácsiék csapattársa fegyelmi okok miatt lemarad a döntőről! – Hivatalos!

A története első igazán komoly trófeájára hajtó lipcseiek nem a legjobb előjelekkel készülnek a Borussia Dortmund elleni, csütörtök esti kupadöntőre, miután kiderült, hogy a csapat kulcsembere és Julian Nagelsmann vezetőedző között a színfalak mögött történhetett valami. 

Egészen pontosan arról van szó, hogy a szezon nagyobb részében a lipcsei védelem bal oldalán alapemberként, jó formában is futballozó Angelino nem lesz ott a berlini Olimpiai Stadionban, Julian Nagelsmann döntése értelmében.

A Man. City kölcsönjátékosaként a nyárig biztosan a Leipzignél maradó – a németeknek opciós joguk van a 24 esztendős játékos megvásárlására – brazil állítólag csúnyán összekülönbözött edzőjével, aki Angelino formahanyatlásának okaként a játékos hozzáállását kifogásolta, megjegyezve azt is, hogy nem elégedett az edzéseken nyújtott teljesítményével sem.

“Nem akarom kommentálni az esetet! Angelino nem játszik a döntőben, nem lesz a csapat tagja!” – Fogalmazott szűkszavúan meccs előtti sajtótájékoztatóján Nagelsmann, aki azt még elmondta, hogy fegyelmi okokból hozta meg döntését.

Angelino a szezonban 36 tétmérkőzésen (25 Bundesliga találkozón; 4 kupameccsen; 7 BL-találkozón) lépett eddig pályára  az RB Leipzig színeiben, 8 gól és 11 gólpassz szerepel a neve mellett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Transfer news💸 (@transfer.futbol) által megosztott bejegyzés

 

A kapudöntőt 20:45-től a Sport 2 élőben közvetíti!