Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: bajnoki riválistól hozna támadót a katalán gárda – sajtóhír

Spanyol sajtóhírek szerint a Barcelona jobban meg szeretné erősíteni a támadószekcióját, és erre nézte ki magának a Real Sociedad csatárát, Alex Isaket.

Habár Erling Haaland lenne az első számú célpontja a Barcelonának, a pénzügyi problémák miatt szinte biztos, hogy a nyáron nem tudnák leigazolni a norvégot, éppen ezért fordultak a Real Sociedad támadója, Alex Isak felé a spanyol Marca szerint.

A katalánok megfigyelői már azóta figyelemmel követik Isak fejlődését, amióta megérkezett Spanyolországba, és korábban már meg is próbálták leigazolni, de végül Martin Braithwaite érkezett a Camp Nouba.

Isak a szezonban 14 gólt gólt lőtt a spanyol bajnokságban és a Real Sociedad egyik kulcsembere úgy, hogy még mindig csak 21 éves és folyamatosan fejlődik. A mértékadó Transfermarkt szerint jelenleg 30 millió euró a játékos piaci értéke.

A Barcelonával eddig Memphis Depay és Sergio Agüero nevét kapcsolták össze, hiszen mindkét játékos szerződése lejár a nyáron, így mindenképp jó üzlet lenne a katalánok számára. Isak leigazolását azonban nem befolyásolná bármelyikük érkezése, a Barca rajtuk kívül vásárolná meg a támadót. Mindez viszont azt jelentené, hogy Braithwaite távozna a nyáron.