Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Csökkentették az argentin irányító árát – sajtóhír

Olasz médiaértesülések szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Udinese csapata nyáron készen áll túladni felkapott játékosán, és az eddiginél kedvezőbb feltételek mellett is megválhatnak tőle…

 

A Sky Sport Italia értesülései szerint a korábban emlegetett 40 millió euró helyett az Udinese már 30-35 millió eurós összeg ellenében hajlandó lenne nyáron megválni argentin karmesterétől, Rodrigo De Paultól.

A 26 esztendős argentin zsugás négy évvel ezelőtt mindössze 3 millió euróért került a Friuli csapathoz a spanyol Valenciától. Azóta minden sorozatot figyelembe véve 182 találkozó alatt 34 gólt szerzett a Bianconeri szerelésében. De Paul a klubcsapatában mutatott megbízható játéka révén 2018-ban az argentin válogatottban is debütálhatott, és azóta már 21 alkalommal viselhette az Albiceleste szerelését. Az aktuális bajnoki szezonban nyolc-nyolc találatot és előkészítést regisztrált 28 pályára lépés alkalmával.

De Paul az évad elején a pletykákra reagálva elárulta, hogy az aktuális szezont mindenképpen az udineiektől fejezi be, de arról egyelőre nem tett említést, hogy a folytatást merre képzeli el. Az olasz bajnokság óriásai mellett angol és spanyol csapatok is szívesen látnák. A közelmúltban a teljesség igénye nélkül az AC Milan, az Inter, a Juventus, az AS Roma, a Liverpool vagy éppen az Atlético Madrid csapatával hozták őt hírbe.