Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Iniesta: “El akarom dönteni, hogy mikor vonulok vissza”

Néhány nappal ezelőtt számoltunk be róla, hogy a Barcelona egykori legendás középpályása újabb két évvel megújította szerződését a Távol-Keleten, most pedig ennek hátteréről beszélt…

A japán Vissel Kobe csapatával a minap újabb két évre hosszabbító egykori Barcelona-legenda, Andrés Iniesta a pénteki napon online sajtótájékoztató keretein belül számolt be további terveiről:

“A szerződéshosszabbításban nagy szerepet játszott, hogy motivált vagyok, és örömmel dolgozok együtt a csapattal nagy célok eléréséért. Egyedül szeretném eldönteni emellett, hogy mikor vonulok vissza, nem akarom, hogy sérülés miatt kelljen ezt megtennem. Elégedett vagyok a mostani erőnlétemmel, de dolgozom azon, hogy elérjem a legjobb teljesítményem.”

A 36 éves világ-, és Európa-bajnok kiválóság az Ázsiai Bajnokok Ligája decemberi nyolcaddöntőjében megsérült, és bár néhány perc erejéig még a Szuvon elleni negyeddöntő hosszabbításában is pályára lépett, nem múló fájdalmai miatt tüzetes orvosi vizsgálat következett. A diagnózis izomszakadást állapított meg Iniesta jobb combjában, ezért Barcelonában sikeresen meg is operálták őt, jelenleg a visszatérésére készül.

A Barcelona egykori ikonikus játékosa 2018-ban szerződött a Távol-Keletre, a klub színeiben azóta 77 mérkőzésen 16 gólt és 18 gólpasszt jegyzett.