Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Küszöbön a Barcelona nyári nagy igazolása – sajtóhír

Miután a Manchester City hétfő este hivatalosan megerősítette, hogy nem újítja meg lejáró szerződésű ikonja kontraktusát az idény végén, egyre több találgatás lát napvilágot a jövőjével kapcsolatosan…

Az Eurosport értesülései szerint a Barcelona gárdája kétéves szerződést ajánlott a Manchester City-től való távozását követően szabadon igazolható Sergio Agüero részére, aki minden bizonnyal hamarosan rá fog bólintani a lehetőségre.

A szabadúszó játékos szolgálatai iránt a teljesség igénye nélkül a már hosszabb ideje emlegetett katalánok mellett a Chelsea, a Paris Saint-Germain, az Inter és a Juventus is szívesen látná. Továbbá “Kun” egykori nevelőcsapata, az argentin Independiente is megerősítette, hogy meg fogják kísérelni a hazacsábítását.

A 32 éves csatár az utóbbi időben egyre kevesebbszer egészséges, a 2020-2021-es idényben is mindössze 15 pályára lépés jutott neki eddig. Agüero összességében egy évtized alatt már 182 bajnoki gólt szerzett a csapat színeiben 274 PL-találkozón, minden sorozatot beleszámítva pedig 2011 óta 388 mérkőzésen lépett pályára az égszínkékek szerelésében, és a City történetének legeredményesebb játékosának mondhatja magát 258 találatával.

Agüero általános fizikai állapota és gyakori sérülései miatt egyre inkább lefelé áldozott csillaga, az aktuális szezonban kapott kevesebb játéklehetőség révén egyértelműen következtethettünk a távozására, amely immár hivatalossá vált.