Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megállapodott új sztárigazolásával a Barcelona – sajtóhír

A legfrissebb spanyol lapértesülések szerint a Barcelona együttese megállapodott a Manchester City lejáró szerződésű legendájának szabadon igazolhatóként történő nyári szerződtetéséről…

Az AS legfrissebb beszámolói szerint a Barcelona vezetősége megállapodott a Manchester City csapatától távozó Sergio Agüeróval abban, hogy az argentin klasszis nyáron szabadúszóként a katalán óriás szolgálatába szegődik, és kétéves szerződést fog aláírni velük.

Bár a hétvégén megszerezte idénybeli első találatát, a 32 éves Agüero az utóbbi időben egyre kevesebbszer egészséges, a 2020-2021-es idényben is mindössze 13 pályára lépés jutott neki eddig, miközben összességében több mint egy évtized alatt már 180 bajnoki gólt szerzett a csapat színeiben 270 PL-találkozón.

Agüero általános fizikai állapota és gyakori sérülései miatt egyre inkább lefelé áldoz csillaga, és minden bizonnyal a mostani a legutolsó idénye a klubnál, vagyis egy nagy korszak lezárulhat nyáron. A rutinos argentin támadó 2011 óta 383 mérkőzésen lépett pályára az égszínkékek szerelésében, és a klub történetének legeredményesebb játékosának mondhatja magát 257 találatával, ám a szigetországi sajtó szerint mindkét fél részéről eljött az idő a váltásra.

A márciusi elnökválasztás megnyerésével visszatérő Joan Laporta nem titkoltan azért akarja mindenképpen szerződtetni Agüerót, mert amellett, hogy egy kiváló támadóval erősíti csapata játékoskeretét, barátja leigazolásával szeretné Lionel Messit marasztalni a klubnál.