Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eb 2020: eldőlt, hogy Ibrahimovic játszhat-e a tornán – HIVATALOS

Az AC Milan múlt vasárnapi fölényes győzelme alkalmával a második félidőben súlyos veszteség érte a Rossonerit, amely elveszítette veterán hadvezérét sérülésből kifolyólag…

 

Az AC Milan veterán támadója, Zlatan Ibrahimovic a szombati napon arról tájékoztatta a svéd szövetséget, hogy bár nagyon bízott térdsérülése utáni felépülésében, fizikai állapotából kifolyólag nem vehet részt a júniusi Európa-bajnokságon.

Ibrahimovic amikor játszik, akkor elképesztő mértékben szállítja a gólokat és bármikor húzóembere csapatának, óriási lökést ad jelenléte a társaknak, viszont óhatatlanul egyre többször bajlódik sérülésekkel, ami az idő előrehaladtával úgy tűnik, csak egyre gyakoribbá kezd válni. Ibra a tavaly januári visszatérése óta 37 bajnokin lépett pályára és 25 gólt lőtt, az idei szezonban 19 meccsen 15 alkalommal volt eredményes.

A 39 éves támadó eddig négy kontinenstornán vett részt, mindent egybevetve 13 meccsen hat gólt szerzett, de éveken át nem volt tagja a svéd válogatottnak, mígnem idén visszatért, és nagyon várta az Eb-szereplést.