Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nagytakarítást tervez nyáron a Barcelona! – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint a Barcelona gárdája a nyári átigazolási időszakban akár 14 játékosától is kész megválni, köztük olyanoktól is, mint Miralem Pjanic vagy Philippe Coutinho.

Legalább egy tucat játékosától megválna a nyári transzferszezonban a Barcelona gárdája a Mundo Deportivo értesülései szerint. A katalán gárda igen nehéz gazdasági helyzetben van és ahhoz, hogy az átigazolási piacon reális esélyük legyen egy nagy sztár megszerzésére, ahhoz rengeteg játékosuktól meg kell válniuk. A beszámolók alapján a Barca olyan játékosokat tervez elküldeni ezen a nyáron, mint Neto, Samuel Umtiti, Junior Firpo, Miralem Pjanic, Matheus Fernandes, Martin Braithwaite, vagy épp Philippe Coutinho. A bevételt a hírek szerint Erling Haaland megszerzésére fordítanák, ugyanis azt remélik, hogy a norvég támadó leigazolsával ismét minden fronton a fő esélyesek közé tartoznának.

A Barcelonánál természetesen az is nagy kérdés, hogy az edző Ronald Koeman, valamint a csapat sztárja, Lionel Messi egyáltalán marad-e a következő szezonra a katalán sztáralakulatnál.