Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hollandia: A szövetségi kapitány úgy számol, hogy ott lehet az Ajax védője az Eb-n!

A holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Frank de Boer pozitív visszajelzéseket kapott az orvosi stábtól Daley Blinddel kapcsolatban, aki így minden bizonnyal ott lehet a nyári Európa-bajnokságon.

Mint arról korábban beszámoltunk, Daley Blind súlyos sérülést szenvedett a Gibraltár elleni világbajnoki selejtezőn. Az orvosi vizsgálatok megállapították, hogy Blindnek elszakadt a bokaszalagja, amit meg is műtöttek. A 31 eszendős futballista esetében így erősen kérdésessé vált, hogy ott lehet-e a nemzeti csapatban a nyári Európa-bajnokságon. A legfrissebb hírek szerint viszont jól halad a védő felépülése, aminek következtében a szövetségi kapitány, Frank de Boer jelölte őt az Eb-keretbe. Blind szereplése azért is lenne kulcsfontosságú a hollandok szempontjából, mivel az ebben a szezonban szintén súlyos sérülést szenvedő Virgil van Dijk pár nappal ezelőtt bejelentette, hogy nem tudja vállalni a játékot az Eb-n.

A holland válogatott az Európa-bajnokságon a C csoportban kezdi meg a küzdelmeket, ahol Ukrajna, Ausztria és Észak-Macedónia ellen kell kiharcolniuk a továbbjutást.