Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lazio: komoly posztriválist kaphat Immobile! – sajtóhír

Gianluca Di Marzio értesülései alapján az olasz élvonalban (Serie A) érdekelt Lazio tárgyalásokat folytat a Crotone nigériai gólvágójával, Simeon Nwankwo-val, vagyis Simy-vel.

Karrierjének messze legjobb szezonját futotta a 29 esztendős Simy, hiszen nem kevesebb mint 20 gólt szerzett a Serie A-ban (igaz ez a szám növekedhet, hiszen van még egy forduló hátra). Ez főleg azért is szép teljesítmény, mivel klubja, azaz a Crotone koránt sem az él/középcsapatok közé tartozik. Emiatt nem meglepő, hogy több gárda érdeklődik iránta. Gianluca Di Marzio szerint a Lazio már tárgyalásokat folytat a nigériai támadóval, azaz Immobile komoly riválist kaphat. 

Simeon Nwankwo 2011 és 2016 között Portugáliában futballozott, mielőtt átigazolt volna a Crotonéhoz. Simy a 2017/2018-as szezon végén lett igazán a csapat meghatározó tagja. Az utolsó 9 bajnokin 6 gólt szerzett, ráadásul betalált többek között a Juventusnak és leendő(!?) együttesének, a Lazionak. A nigériai gólzsák idén sem kimélte a nagyokat, hiszen a Napoli és a Lazio ellen duplázott, de bevette a Juve és az Atalanta hálóját. Simy-t 2022-ig köti szerződés a Crotonéhoz, a mértékadó transfermarkt pedig 4 millió euróra becsüli az értékét.