Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter Miami: Beckham a Real Madrid játékosát akarja az USA-ba csábítani – sajtóhír

Spanyol sajtóhírek szerint David Beckham MLS-csapata, az Inter Miami a Real Madrid brazil védőjét, Marcelót szeretné az USA-ba csábítani. 

Beckham és Marcelo a magánéletben is nagyon jó kapcsolatban állnak, de ez a közeljövőben akár szintet léphet, mivel a spanyol Marca információi szerint a brazil védő a korábbi angol labdarúgó klubjában köthet ki.

Az MLS új szezonjában bemutatkozó Inter Miami legújabb célpontja Marcelo, akinek szintén vonzó lehetőség lehetne, hogy a floridai csapatba igazoljon. A brazil játékos szerződése 2022 nyarán jár le, aminek a Real Madrid a hírek szerint békében szeretne majd véget vetni, miután a védő teljesítménye jócskán alulmaradt a legutóbbi két szezonban.

Marcelo nem is akar annak a csapatnak a terhére lenni, amit már 14,5 éve erősít, a Real Madrid pedig már meg is találta a helyettesét Ferland Mendy személyében, illetve a Castilla fiatal balbekkje, Miguel Gutierrez is úgy tűnik, hogy be fog válni ebben a pozícióban. Marcelo tudja, hogy ha a maradás mellett dönt, akkor csak harmadik számú opció lesz a posztjára.

David Beckham mindössze fél évet játszott együtt a spanyol fővárosban Marcelóval, miután leigazolták a játékost (2007 januárjától júniusig), viszont azóta is nagyon jóban vannak. A korábbi angol válogatott labdarúgó legfőbb célja pedig az, hogy megerősítse az Inter Miami hírnevét és arculatát ismert játékosokkal.