Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Őrült ajánlatot kapott a Közel-Keletről az AC Milan ásza – sajtóhír

Megbízható sajtóinformációk szerint az AC Milan lejáró szerződésű kiválósága visszautasíthatatlan (?) ajánlatot kapott az egyik katari együttestől…

 

Az olaszországi átigazolási szakértő Gianluca Di Marzio információi szerint a katari Al Duhail csapata három éven át évi 8 millió eurós fizetést és további 8 millió eurós aláírási bónuszt ajánlott az AC Milan lejáró szerződésű középpályása, Hakan Calhanoglu részére.

A 27 éves török karmester 2017-ben mintegy 20 millió euró ellenében igazolt át a milánóiakhoz a Bayer Leverkusen gárdájától, ám sokáig úgy tűnt, hogy merő kudarc lesz számára az olasz kaland. Az állandó játéklehetőség ellenére Calhanoglu számára az első két szezon mérsékelten sikerült, és rendszerint számtalan kritikával kellett szembenéznie. Az első két éve alatt minden sorozatot figyelembe véve még így is összehozott 12 találatot, majd a 2019-2020-as szezon meghozta számára az áttörést, amikor 38 fellépés alatt 11 gólig jutott.

Calhanoglu valósággal megtáltosodott az előző kiírásban, különösen Stefano Pioli – és Zlatan Ibrahimovic – érkezése óta, és túlzás nélkül állíthatóan a csapat húzóemberei közé emelkedett. Az aktuális idényben 32 bajnokin és összesen 42 tétmérkőzésen lépett pályára, minden sorozatot figyelembe véve kilenc találatnál jár.

A korábbi híresztelések szerint többek közt a Juventus, az Atlético Madrid és a Manchester United csapata is érdeklődött a lejáró szerződésű játékos szolgálatai iránt.