Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventustól igazolna középpályást a Liverpool – sajtóhír

Olasz sajtóértesülések szerint nyáron távozik a Juventustól a walesi labdarúgó, Aaron Ramsey, aki két évet követően visszatérhet Angliába, viszont nem egykori csapatához, az Arsenalhoz teheti azt meg. 


A TuttoJuve úgy tudja, hogy a Juventus nem számol jövőre Aaron Ramseyvel, aki így távozni fog a nyár folyamán, és a hírek szerint a Liverpool csapatában folytathatja pályafutását. A Premier League gigásza nagyjából 10 millió eurót kell, hogy fizessen érte, ugyanis ennyit kérnek érte az olaszok.

A Vörösöktől nagy valószínűséggel távozó Georginio Wijnaldum helyére érkezhet a 30 éves walesi, mivel a holland szerződése lejár nyáron, amelyet nem akar meghosszabbítani, mert a PSG tárt karokkal várja őt, de több alkalommal szóba került a Barcelonával is a neve.

Ramsey több, mint egy évtizedet töltött az Arsenal csapatánál és még a Juventushoz szerződését követően is többször elmondta, hogy mennyire fontos az életében a londoni klub, ehhez képest meglepő, hogy a Vörösökhöz igazolna, és nem korábbi együtteséhez térne vissza, ahol szintén szívesen látnák őt.