Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az AS Roma tehetségére hajt az Arsenal és a Tottenham! – sajtóhír

Olasz sajtóértesülések szerint a Premier Leagueben szereplő Arsenal és Tottenham együttese is szemet vetett az AS Roma középpályására, Ebrima Darboera. A lehetséges transzfert a “Farkasok” élére nemrég kinevezett José Mourinho szeretné megakadályozni.

A Corriere dello Sport legfrissebb értesülései alapján két londoni sztárcsapat is kinézte magának Ebrima Darboet, mint lehetséges erősítés a középpályán. Az AS Roma fiatal tehetsége az utóbbi hetekben kapta meg a lehetőséget az idény végén távozó Paulo Fonsecától, miután a portugál trénernek rengeteg hiányzója van. Darboe eddig 4 bajnoki és 1 Európa-liga mérkőzésen kapott lehetőséget, összesen 324 perc erejéig, ám ez is elég volt ahhoz, hogy játékával felkeltse az Arsenal és a Tottenham figyelmét. A beszámolók szerint viszont az AS Romát a következő szezontól irányító José Mourinho feltett szándéka, hogy megakadályozza azt, hogy Darboe korábbi csapatához, vagy az Arsenalhoz kerüljön.

A gambiai középpályás a szezon jelentős részében a primavera csapatban szerepelt, ahol 19 mérkőzésen 5 gól és 2 gólpassz a mérlege. Aktuális kontraktusa 2023 nyaráig köti az olasz fővárosba.