Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: Kinevezte új edzőjét a Kisvárda! – Hivatalos

A magyar bajnokságban (NB I) 5. helyen záró Kisvárda együttese kinevezte új vezetőedzőjét Joao Janeiro személyében. A portugál tréner dolgozott már Magyarországon, a 2018/19-es szezonban a Szeged edzője volt.

 

Az idény végeztével a Kisvárda gárdája bejelentette, hogy a következő szezontól nem Supka Attila fogja irányítani a csapatot. A mai nap folyamán pedig az is hivatalossá vált, hogy a helyét Joao Janeiro veszi át. A portugál szakvezetőnek nem ez lesz az első megbízatása Magyarországon, hiszen a 2018/19-es idényben a másodosztályú Szeged-Csanád Grosics Akadémia edzője volt. Mérlege 9-9 győzelem és vereség volt, 10 döntetlen mellett a szegedi csapat élén. A hivatalos bejelentés után az alábbiakat mondta:

A keret nagy részét jól ismerem, tisztában vagyok vele, hogy mire képesek, mivel figyelemmel kísértem a csapat eredményeit. Az eddigi legjobb szereplését érte el a gárda a mostani szezonban, de úgy hiszem, hogy néhány új és minőségi igazolással még ezt az eredményt is túl tudjuk szárnyalni.