Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barcából pótolhatja Ronaldót a Juventus – sajtóhír

Miután sokan egyre biztosabbra veszik Cristiano Ronaldo nyári távozását a Juventus csapatától, a hírek szerint az olasz rekordbajnok új szélsőt keres a portugál klasszis helyére…

Több olasz és spanyol forrás is megerősítette, hogy Cristiano Ronaldo borítékolható távozása esetén a Juventus csapatának legfőbb kiszemeltje a Barcelona francia válogatott támadója, Antoine Griezmann megszerzése lehet az ötszörös aranylabdás klasszis pótlása érdekében.

A 29 esztendős francia szélső korábban igazi sztár volt a “matracosoknál”, azonban hosszas huzavona végén végül igent mondott a katalánok hívószavára, ahol azonban csak egy lett a sok közül. Griezmann szűk két évvel ezelőtt 120 millió euró ellenében igazolt át a Barcához az Atlético Madrid együttesétől, ám új állomáshelyén egyelőre meg sem tudta közelíteni korábbi formáját és a klub elvárásait sem.

A minap az Atléticóhoz való visszatéréssel is hírbe hozott Griezmann első barcelonai idényében minden sorozatot figyelembe véve 48 mérkőzésen 15 találatig jutott, a másodikban egyelőre 50 meccsen 19 gólnál tart, ebből a bajnokságban 12 alkalommal volt eredményes. Az elmúlt években a torinói gárda már többször is szemet vetett a francia légiósra, egyesek szerint akár Paulo Dybalát is odaadhatják érte a katalánoknak.