Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi csapata tárgyal Cristiano Ronaldóval – sajtóhír

Miután a Juventus csapatával nem felhőtlen a viszonya, és könnyen lehet, hogy a torinói gárda le fog maradni a Bajnokok Ligája-indulásról, továbbra is zajlanak a találgatások az ötszörös aranylabdás klasszis jövőjét illetően…

 

A The Ahtletic legfrissebb beszámolói értelmében a Manchester United vezetősége felvette a kapcsolatot Cristiano Ronaldo stábjával, a Juventustól egyre inkább a távozás felé kacsintgató ötszörös aranylabdás portugál klasszis leigazolásával kapcsolatban.

Ronaldo 2018 nyarán mintegy 100 millió euró ellenében igazolt a Juventushoz, amely színeiben bár eddig 133 mérkőzésen 101 gólt szerzett és bár az első két évben megnyerték a bajnokságot, idén arról is lemaradtak, a BL-ben várt áttöréshez képtelen volt hozzásegíteni csapatát. Ráadásul csak a bajnokság utolsó fordulójában fog eldőlni, hogy az “öreg hölgy” indulhat-e egyáltalán jövőre a Bajnokok Ligájában, amennyiben lemaradnak, akkor CR borítékolhatóan el fogja hagyni az egyesületet.

Korábban szóba került, hogy Ronaldo visszatérhet a Sporting CP csapatához, azonban ügynöke tagadta ezeknek realitását. A nemzetközi sajtóinformációk szerint első sorban a Manchester United és a Paris Saint-Germain csapatának lehet esélye rá, hogy leigazolja az ötszörös aranylabdást.

Ronaldo annak idején a “vörös ördögök” dresszében 2003 és 2009 között 292 mérkőzésen 118 gólt szerzett, miközben többek közt három bajnoki címet, valamint egy-egy BL-t és klubvilágbajnokságot nyert a csapattal.