Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: Lautaro Martínez ügynöke Madridban járt – sajtóhír

Spanyol sajtóhírek szerint Lautato Martinez ügynöke Madridban járt tárgyalni, ám nem csak egyetlen klubbal ült le beszélni. 

Lautaro Martínez az egyik olyan játékos, aki a nyáron klubot válthat, és a spanyol Marca információi szerint a Real Madrid és az Atlético Madrid is érdeklődik iránta, ezért találkoztak a napokban az ügynökével, hogy tárgyaljanak egy lehetséges transzferről.

Habár a hírek szerint a támadó boldog az Internél, az ügynöke, Alejandro Camano ezen a héten mégis tárgyalóasztalhoz ült a két madridi gigásszal. Sokáig a Barcelona volt a favorit a leigazolásában és tavaly nyáron állítólag már nagyon közel járt a katalán klubhoz, de akkor a pénzügyi helyzetük miatt nem engedhették meg maguknak.

A Real Madrid fő célpontja a támadóharmadba Erling Haaland lenne, de a Borussia Dortmund kemény tárgyalópartner és a klub vezérigazgatója már azt is kijelentette, hogy a norvég játékos sehová nem megy a nyáron. A királyi gárda bár ragaszkodna Haalandhoz, azért keres alternatívákat is, hogy ha nem jönne össze az üzlet.

Az Atlético Madrid azért fordult Martínez felé, mert van esély rá, hogy tavaly nyáron szerzett csatáruk, Luis Suarez a szezon végén távozik a Matracosoktól.

Az Inter természetesen szeretné megtartani a támadóját, de náluk is pénzügyi problémák vannak, és ha ez segítene kiegyenlíteni a könyvelésüket, akkor hajlanának az eladására. Az olasz bajnok még mindig nem fizette ki a Real Madridnak Achraf Hakimi 50 millió eurós átigazolási díját, így lehet ezt a gondot Lautaro Martínezzel oldaná meg.