Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: A védő reméli, hogy kap még esélyt a csapattól, így esze ágában sincs távozni!

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona együttesének francia hátvédje, Samuel Umtiti reméli, hogy kap egy második esélyt még a katalán sztárcsapatnál.

A Barcelona hátvédje, Samuel Umtiti szeretne maradni a 2021/22-es szezonra is a katalánoknál, ahol ismét egyenesbe hozná a karrierjét. A francia válogatott játékos az elmúlt három évben rendre komolyabb sérülésekkel bajlódott, így nem tudott állandó helyet kiharcolni magának a csapatban. 2018 óta összesen 73 találkozót volt kénytelen kihagyni, ami jól mutatja, hogy az esetek közel felében nem számíthatott rá aktuális edzője, így szinte biztosra vehető, hogy a katalánok szeretnék őt értékesíteni a nyár folyamán. A Mundo Deportivo legfrissebb értesülései szerint viszont Umtitinek esze ágában sincs elhagyni a Barcát, és szeretne megharcolni a helyéért a csapatban. A 25 esztendős futballistát 2023 nyaráig köti aktuális szerződése az együtteshez, és a beszámolók alapján érkdelődtek már iránta Angliából, Olaszországból és Oroszországból is. A francia futballista maradási esélyeit talán némileg növelheti a tény, hogy a Barcelona komoly anyagi gondokkal küzd, így nem igazán tudnak igazolni a nyár folyamán, ami esetleg azt eredményezheti, hogy Umtiti maradhat és kaphat egy második esélyt.

Samuel Umtiti 2016 nyarán igazolt a Barcelonához, amelynek színeiben eddig 132 mérkőzésen lépett pályára. Ezeken a találkozókon 2 gólt és 1 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 10 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.