Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: tovább folytatja a veterán kapitány – HIVATALOS

A spanyol bajnokság (La Liga) 2020-2021-es idényének befejezését követően néhány nappal megerősítésre került, hogy a Real Betis veterán csapatkapitánya tovább folytatja karrierjét…

A Real Betis csapata a hétfő esti órákban jelentette be, hogy újabb egy évvel meghosszabbította júliusban már a 40. születésnapját ünneplő csapatkapitánya, Joaquín szerződését a klubnál.

A 39 esztendős egykori spanyol válogatott szélső nagyszerű érzi magát a pályán nevelőcsapata színeiben, melyhez 2015-ben tért vissza a Fiorentinától, korábban pedig gyermekkorától egészen 2006-ig szolgált, majd még a Valencia és a Málaga mezét viselte pályafutása során, most már azonban eszében sincs más klub szerelését magára öltenie. A sevillai zöld-fehérekét pedig úgy látszik nehezen veszi le, hiszen továbbra sem hajlandó befejezni pályafutását.

Joaquín összességében 415 mérkőzésen játszott nevelőegyüttese színeiben, az elmúlt bajnoki kiírásban 27 összecsapáson két gólt szerzett, hatodik helyezésük révén pedig ősztől az Európa-ligában is kipróbálhatják magukat, természetesen a csapatkapitánnyal a fedélzeten.