Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: távozott posztjáról a sportigazgató – HIVATALOS

Az olasz bajnokság (Serie A) elmúlt idényében csak a negyedik helyen végző Juventus csapata háza táján sokan nagy nyári nagytakarítást jósoltak erre az évre, és úgy tűnik, hogy mindez el is kezdődött…

A Juventus együttese hivatalos oldalán erősítette meg, hogy a csapat sportigazgatója, Fabio Paratici június 30-án lejáró szerződése nem kerül meghosszabbításra.

A 48 esztendős elöljáró 11 éve állt a torinói klub kötelékébe és hosszú évek óta a klubelnök Andrea Agnelli “jobbkezeként” funkcionált, akinek távozása az olasz sajtóban pletykaszinten az Európai Szuperliga (ESL) projekt bukása kapcsán már szintén szóba került, de ezidáig hivatalos formát nem öltött.

Mint ismeretes, a torinói egylet kilencéves hegemóniájának idén az Inter vetett véget a bajnoki címmel, és ahogy a játékoskeretben és akár a kispadon, úgy a klubvezetésben is komoly változások várhatóak az olasz rekordbajnok háza táján. Az első híresztelések szerint az új sportigazgató Federico Cherubini lehet, aki eddig szintén a vezetőségben tevékenykedett koordinátorként.