Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Wolfsburg: holland tréner veheti át Glasner helyét! – sajtóhír

Mint ahogy arról beszámoltunk, az Eintracht Frankfurthoz távozott a Vfl Wolfsburg trénere, Oliver Glasner. Egybehangzó sajtóértesülések szerint legutóbb a PSV Eindhoven élén dolgozó Mark van Bommel veheti át az osztrák tréner helyét…

Jelenleg Bert van Marwijk segítőjeként dolgozó Mark van Bommel a legesélyesebb a Wolfsburg élére – számolt be róla többek között a Sport1. A legendás holland középpályás legutóbb a PSV Eindhovennél dolgozott vezetőedzői pozícióban még 2018 és 2019 között. Korábban pedig volt a már említett van Marwijk ‘jobbkeze’, illetve a PSV utánpótlásában is tevékenykedett.

Mark van Bommel 2018 júniusa és 2019 decembere között 75 tétmérkőzésen irányította a PSV Eindhovent. Első évében nagyon úgy tűnt, hogy akár rögtön bajnoki címmel kezdhet volt klubja élén. A 26. fordulóban viszont vereséget szenvedett az Ajax ellen, s ezzel fordult a kocka. A következő idényben jól indultak a dolgok, az Európa-ligában, valamint a bajnokságban sem muzsikált rosszul a PSV. Aztán a hirtelen nagy forma visszaesés után a szezon felénél menesztették.