Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atletico Madrid: Döntött a kulcsember, távozni szeretne! – sajtóhír

Sajtóértesülések szerint döntött a jövőjéről a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Atletico Madrid játékosa, Saúl Niguez. A középpályás szeretné magát új környezetben is kipróbálni, így elhagyná a “Matracosokat”.

A bajnoki cím begyűjtése ellenére sem mindenki elégedett az Atletico Madrid háza táján. A 90min értesülései szerint ugyanis Saúl Niguez szeretné elhagyni a fővárosi csapatot ezen a nyáron. Ennek hátterében a Marca beszámolói alapján az áll, hogy Saúl jóval kevesebb lehetőséget kapott a bajnokságban kezdőként ebben a szezonban (22), mint tavaly (35). Ezen felül egyik madridi derbin sem volt a kezdőcsapatban, valamint az utolsó 4 bajnoki mérkőzésen rendre igen korán lecserélte őt Diego Simeone. A 26 esztendős futballistának korábban is számos kérője volt, de a hírek szerint most is sorban állnak érte a topcsapatok. A spanyol források a Juventust, a Manchester Unitedet, a Bayern Münchent és a PSG-t emlegetik vele kapcsolatban, mint lehetséges új állomáshely.

Saúl 2013 nyarán került fel az Atletico felnőttei közé. A klub színeiben eddig 337 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 43 gólt és 19 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2026 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 55 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.