Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: Az olasz legendát kérdezték a távozó kapusról

Nem hosszabbítja meg lejáró szerződését az AC Milan saját nevelésű kapusa, Gianluigi Donnarumma. Az olasz csapat, már az utódját is megtalálta a kapusnak.

A még mindig csak 22 éves Donnarumma 251 mérkőzésen lépett pályára és minden adott volt, hogy a klub következő ikonjává váljon. Azonban ő távozás mellett döntött, amivel kivívta a szurkolók haragját, de az olaszok legendás kapusa, Dino Zoff sem igazán érti miért vált klubot a kapus.

“A Milanban mindene megvolt Donnarummának, amire csak vágyhatott. Most már a Bajnokok Ligájában is játszhatott volna a csapattal, de mindenekelőtt ami a legfontosabb, hogy mindenki szerette őt. Őszintén szólva kissé meglepett a választása. Remélem, hogy jól mérte fel a helyzetét, hogy ezzel a döntésével mit nyer és mit veszít. Idős kapusként kissé nehézséget okoz számomra megérteni a mai modern világot, így csak sok szerencsét kívánhatok neki.” – nyilatkozta Corriere della Seranak a legendás kapus.

Egyelőre nem lehet tudni hol folytatja a pályafutását a 22 éves játékos, azonban az már eldőlt, hogy a Lille francia kapusa, Mike Maignan pótolja a kapuban.