Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fontos láncszemével hosszabbított az Inter – HIVATALOS

Miután Antonio Conte vezetőedző távozott az Inter kispadjáról, sokan azt jósolták, hogy széthullhat a friss olasz bajnok csapat, ennek ellenére egyelőre egy fontos szereplő szerződésének megújítását jelentette a milánói egyesület…

 

Az olasz bajnok Inter csapata a péntek délutáni órákban erősítette meg, hogy további két évvel, 2024-ig megújította tehetséges hátvédje, Alessandro Bastoni jövő nyárig érvényes szerződését a klubnál.

A 22 éves védő fiatal kora ellenére már a második szezonban volt meghatározó játékosa a tavalyi második, idei bajnok milánói alakulatnak. Bastoni a 2019-2020-as idényben minden sorozatot figyelembe véve 33, míg az újonnan befejeződött kiírásban 40 mérkőzésen lépett pályára. Egy évvel ezeket megelőzően 24 bajnokin kapott lehetőséget az akkor újoncnak számító Parma színeiben eltöltött kölcsön alatt.

Az Atalanta-nevelésű hátvédet korábban a Barcelona és a Manchester City is árgus szemekkel figyelte, de a milánóiak egyelőre semmi esetben sem akarnak megválni tőle, noha elvileg anyagi nehézségeik miatt meghatározó játékosok eladására kényszerülhetnek majd a nyáron.