Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Kinevezte új vezetőedzőjét a Torino! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Torino gárdája hivatalos fórumain bejelentette, hogy a jövőben Ivan Juric látja el a vezetőedzői feladatokat. A horvát szakember 3 évre kötelezte el magát.

A Torino együttese a mai nap folyamán hivatalos közleményben tudatta, hogy Ivan Juric lesz a klub új vezetőedzője. A csapat azt követően kezdett új edző után nézni, miután biztossá vált, hogy a következő szezont is az élvonalban tölthetik. Hiába tartotta benn tehát a Torinót Davide Nicola, végül nem ő rá esett a vezetőség választása, mint jövőbeni szakvezető. A Toro a most lezáruló szezont a 17. helyen fejezte be és csak az utolsó előtti fordulóban vált matematikailag is biztossá, hogy a Serie A-ban kezdhetik a következő idényt.

Ivan Juric az elmúlt két idényben a Hellas Verona együttesét irányította, amelynek élén 76 mérkőzés alatt 23 győzelmet és 24 döntetlent tudott felmutatni, 29 vereség mellett. Vezetésével a Verona a 9. és a 10. pozícióban zárt az előző két kiírásban. A Torinónál 2024 nyaráig szóló szerződést írt alá.