Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új edzőjével tárgyal a Real Madrid – sajtóhír

Zinédine Zidane távozása után a Real Madrid együttese jelenleg új vezetőedzőt keres, és a spanyol sajtó szerint már meg is találták legfőbb jelöltjüket a posztra…

A Real Madrid vezetőedzői posztjára felmerült jelöltek közül az AS úgy tudja, hogy a “királyi gárda” vezetősége előrehaladott tárgyalásokat folytat Antonio Contéval, aki éppen a minap távozott a friss olasz bajnok Inter éléről.

A korábban az olasz válogatottat is irányító 51 éves leccei szakember az ötödik bajnoki címét ünnepelte edzői pályafutása során a harmadik különböző csapat élén. A Juventus mostanáig tartó hegemóniája Conte irányításával kezdődött, az első három bajnoki címet vele nyerte az együttes, a tréner később a Chelsea-vel megnyerte a PL-t 2017-ben (és egy évvel később a FA-kupát is), most pedig a milánói gárdát juttatta a bajnokság tetejére.

Conte két évvel ezelőtt került kinevezésre az Inter kispadjára, első évében a bajnokságban a második helyen végeztek és döntőt játszottak az Európa-ligában, míg a második szezonban bár a BL-csoportjukban utolsó helyen zárták, tavasszal imponáló magabiztossággal, hetekkel a bajnokság vége előtt bezsebelték a Scudettót.

Neve már korábban, Zidane első távozása után is felmerült a Real Madridnál, ám végül a felek nem tudtak megegyezni a közös munkáról.