Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Máris elhagyhatja a PSG-t Mauricio Pochettino! – sajtóhír

Egybehangzó sajtóértesülések szerint máris távozna a PSG kispadjáról a januárban kinevezett Mauricio Pochettino. Az argentin szakember iránt korábbi csapata, a Tottenham és a Real Madrid is érdeklődik.

A legfrissebb sajtóértesülések szerint Mauricio Pochettino közölte a Paris Saint-Germain vezetőségével, hogy távozni szeretne a csapattól. A Goal.com beszámolója alapján a 49 esztendős szakember azért távozna a francia fővárosból, mivel a Real Madrid érdeklődik iránta, mint a távozó Zinedine Zidane utódja. A “Királyi Gárdán” kívül még a Tottenham érdeklődéséről is beszámoltak, ahol még mindig nem találták meg az ideális szakembert, aki átvehetné José Mourinho után a csapatot.

Pochettinót 2019 novemberében menesztették a Tottenhamtől. Ezt követően bő egy évig nem irányított egy csapatot sem, majd január elején kinevezték a PSG edzőjének. A párizsi fél szezon viszont messze nem nevezhető sikeresnek, hiszen 34 mérkőzésből hetet is elveszített Pochettinoval a csapat (24-3-7), a bajnoki címről is lecsúsztak, valamint a Bajnokok Ligája elődöntőjében elvéreztek a Manchester City ellen. A hírek szerint az is közrejátszhat az argentin edző távozási szándékában, hogy nem kap akkora szabadságot mint szeretne, amiben a sportigazgató, Leonardo, valamint két játékos, Neymar és Mbappé akadályozza.