Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Üzent a City sérült klasszisa

Ahogyan arról beszámoltunk, a Bajnokok Ligája portói döntőjét a Chelsea nyerte 1-0 arányban a Manchester City ellen szombat este…

A finálé egyik legemlékezetesebb jelenete a 60. percben Kevin De Bruyne sajnálatos sérülése volt, akit az Antonio Rüdigerrel szembeni ütközés után le kellett cserélni, a Manchester City pedig egyik legjobbja nélkül veszítette el a finálét. A döntő másnapján a belga klasszis a közösségi oldalán keresztül üzent:

“Sziasztok! Most értem vissza a kórházból. A diagnózisom szerint eltört az orrom és a bal oldali szemgödröm. Most már jól vagyok. Még mindig csalódott vagyok a tegnapi döntő miatt, de visszatérünk.”

Csonttörései után okán a szigetországi sajtóban máris elkezdték találgatni, hogy vajon a két hét múlva kezdődő Európa-bajnokságon pályára léphet-e a belga válogatott húzóembere. Egyelőre ezzel kapcsolatban hivatalos tájékoztatás nem látott napvilágot, de a hasonló arcsérülések esetén általában a futballisták egy-egy speciális maszkban pályára szoktak tudni lépni, így talán a belgáknak sem kell aggódniuk egyik legjobbja hiányát illetően.

Sokan úgy vélik, hogy De Bruyne kiválása az egyik lehetséges oka lehetett a City tegnapi vereségének, hiszen Pep Guardiola a személyében a karmeserét veszítette el a találkozó utolsó félórájára.