Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: a csapat korábbi edzője lehet Zidane utódja – sajtóhír

A minap a Real Madrid csapatától nyílt levélben elbúcsúzó Zinédine Zidane helyére hamarosan kinevezheti (régi-)új vezetőedzőjét a “királyi gárda”…

 

Többek közt a spanyol Marca és az átigazolási ügyekben szakértő Fabrizio Romano is megerősítette, hogy a Real Madrid vezetősége előrehaladott tárgyalásokat folytat korábbi vezetőedzőjével, Carlo Ancelottival. Az Everton jelenlegi menedzserének érkezését akár már órákon belül bejelenthetik a “blancók”.

A 61 éves olasz szakember korábban többek között a Juventust, a Paris Saint-Germaint, a Bayern Münchent, a Real Madridot és a Chelsea-t is irányította, 2019 decemberében vette át az Everton irányítását. Az első teljes idényében az angol bajnokság (Premier League) tizedik helyére kormányozta a gárdát. Mindent egybevetve klubcsapataival eddig húsz nagy trófeát nyert, a Rossonerivel kétszer hódították el a BL-trófeát, miközben a Real Madriddal 2014-ben lett BL-győztes, miközben 2013 és 2015 között a csapat edzője volt.

Korábban az olasz edzők közül leginkább az azóta a Juventushoz szerződő Massimiliano Allegrit és a friss bajnok Inter csapatától távozó Antonio Contét hozták össze a Reallal, azonban úgy tűnik, hogy egyikükkel sem sikerült zöld ágra vergődniük.