Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Honvéd: kupagyőztes sztárcsapat ellen avatják fel az új stadiont – HIVATALOS

Szenzációs hírt jelentett be a szerda délutáni órákban a magyar bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Budapest Honvéd csapata a várva várt stadionavató kapcsán…

 

A Budapest Honvéd a hivatalos honlapján jelentette be, hogy július 24-én az Európa-liga-győztes spanyol Villarreal elleni mérkőzéssel avatja fel az újonnan átadott Bozsik Arénát.

Az új sportlétesítmény kivitelezése a 2019-es év elején az 1938-ban felépített, majd 1955-ben bővített és átépített Bozsik Stadion bontási munkálataival vette kezdetét. Az új Bozsik Stadion az UEFA 4-es, valamint az MLSZ I. osztály A kategóriába került. A lelátórész 8200 néző befogadására alkalmas, a főépületet háromemeletes, a korszerű pályavilágítási-rendszer pedig 4K-minőségű közvetítéseket tesz lehetővé.

A Bozsik Aréna nyitó mérkőzését az M4 Sport élőben közvetíti, a kispestiek hivatalos oldalának tájékoztatása szerint pedig a találkozó mellett színes programokkal készülnek, hogy valóban élménnyé varázsolják a stadion nyitómeccsét.

A Bozsik Arénában a hazai rendezésű U21-es Európa-bajnokságon is rendeznek mérkőzéseket, a Honvéd első csapata azonban ezidáig még nem vehette birtokba az új létesítményt, mert várták a megfelelő nyitómeccs lehetőségét.