Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi: “elégedettek lehetünk, annak ellenére, hogy nem nyertünk”

Ahogyan arról beszámoltunk, csütörtökről péntekre virradóra Argentína és Chile 1-1-es döntetlent játszott egymással világbajnoki selejtezőn. A mérkőzés után a “gauchók” csapatkapitánya értékelt…

(Photo by Agustin Marcarian – Pool/Getty Images)

Az argentin válogatott és a Barcelona kiválósága, Lionel Messi noha a lefújás után láthatóan szomorúan hagyta el a játékteret, meccs utáni nyilatkozatában próbálta a pozitívumokat keresni:

“Nagyon rég volt együtt a válogatott, nem könnyű pár nap alat újra összerázódni, nehéz helyzetben volt. De azt hiszem jól játszottunk, voltak ígéretes pillanatok, de sok munkára van még szükségünk. Sok helyzetünk volt, nem egyszer nem volt szerencsénk a befejezéssel. Chile ellen mindig nehéz játszani, kemény, kellemetlen stílusú ellenfél, így azt hiszem az eredménnyel is elégedettek lehetünk annak ellenére, hogy nem tudtunk nyerni.

Rendhagyó volt Diego nélkül játszani, mert mindig jelen volt a nemzeti csapat mérkőzésein, támogatott bennünket, mindannyiunknak hiányzik. Nagyon sajnálom, hogy az emberek nem lehettek jelen a mérkőzésen egy ilyen szép stadionban, ahol először játszott az argentin válogatott.”

Az argentin válogatott tagjai a mérkőzés előtt egy hatalmas szobrot avattak Diego Maradona tiszteletére a stadion előtt.