Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eladhatja gyengélkedő sztárját a Chelsea – sajtóhír

Az aktuális sajtóbeszámolók szerint a Chelsea együttese nyitott lenne a hozzáfűzött reményeket be nem váltó játékmestere nyári eladására…

(Photo by Alex Caparros – UEFA/UEFA via Getty Images)

A Calciomercato beszámolója értelémben a Bajnokok Ligája-győztes Chelsea csapata nyitott arra, hogy eladja sokat bírált karmestere, Hakim Ziyech játékjogát az idei nyári átigazolási időszak során.

A 28 esztendős középpályás tavaly februárban 40 millió euró ellenében szerződött az Ajax Amszterdam gárdájától a “kékekhez”, akikhez a 2020-2021-es idénytől csatlakozott. Ziyech bár nagy reményekkel érkezett a Stamford Bridge-re, már az azóta menesztett Frank Lampard regnálása idején sem tudott állandó játéklehetőséget követelni magának, Thomas Tuchel a januári érkezése óta pedig rendszerint legfeljebb csereként jutott szóhoz. A londoni gárda alkalmazásában az irányító 23 bajnokin és minden sorozatot figyelembe véve 39 mérkőzésen lépett pályára a szezonban, túlnyomórészt azonban csak epizódszereplő tudott lenni.

Ziyech karrierje korábbi szakaszában kizárólag Hollandiában játszott, az általa négy éven át szolgált Ajaxot megelőzően a Heerenveen (2012-2014) és a Twente (2014-2016) futballistája volt.