Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: marasztalni készülnek a kölcsönjátékost – sajtóhír

Olasz sajtóbeszámolók szerint bár jelentős változások várhatóak a Juventus játékoskeretében, az Atlético Madridtól kölcsönzött támadóra továbbra is számítanának…

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portálja szerint a Juventus vezetősége az idei kölcsön után élne opciós jogával, és a következő idényre is kibérelné Álvaro Morata szolgálatait a spanyol bajnoki éllovas Atlético Madrid együttesétől.

A torinói gárda színeiben korábban már 2014 és 2016 között is tevékenykedő 28 éves spanyol csatár múlt nyári visszatérése óta minden sorozatot figyelembe véve 44 mérkőzésen 20 gólt szerzett az “Öreg Hölgy” színeiben, abból 11-et a bajnokságban. Morata korábban a Real Madrid (2010-2014, 2016-2017) és a Chelsea (2017-2019) is eltöltött több emlékezetes időszakot, mígnem visszatért az olasz klubhoz, ahol kölcsönösen számítanak egymásra.

A tavalyi megállapodás értelmében a torinóiak saját döntésük értelmében 10-10 millió euró ellenében 1+1 évre vehetik kölcsön a rutinos támadót, jövő nyáron pedig opciós joguk lehet a végleges megvásárlására.